UA-40758121-1

White Gold Hotel & Spa Hotel *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
White Gold Hotel & Spa udaljen je 2 km od centra Alanje, a od međunarodnog aerodroma u Antaliji 130 km. Izgrađen je 2011. godine i obuhvata površinu od 4.000 m².

Plaža:
Sopstvenu peščanu šljunkovitu plažu od hotela deli ulica, a do nje se dolazi podzemnim prolazom. Udaljena je svega 20 metara. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od šestospratne glavne zgrade i ukupno ima 165 standardnih soba, 4 Junior Suite i 4 Family sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj, mini bar, SAT TV, telefon, sef, Wi-Fi internet, balkon.
Standardne sobe (23m²) – namenjene su za max 3 osobe.
Junior Suite (40m²) – namenjeni su za max 2+2 osobe i imaju kupatilo sa fenom za sušenje kose, klima uređaj, frižider ili mini bar, 2 LCD TV-a, telefon, sef, Wi-Fi internet, 2 balkona.
Family sobe (36m² – 45m²) – sastoje se iz dve spavaće sobe, svaka soba ima zaseban mini bar. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, a u drugoj tri odvojena ležaja. Namenjene su za max 5 osoba.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: recepcija, glavni restoran, 4 bara, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, mini akva park, spa centar (1.200 m²), tursko i parno kupatilo, fitness sala, masaža, igraonica, mini klub za decu, animacioni programi, pikado, vateropolo, akvabik, boćanje, tematske večeri, muzika uživo, spotovi na vodi, aerobik, konferenkcijska sala, Wi-Fi u lobiju, doktor, disko.

Usluga:
Usluga u hotelu je all inclusive (doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola).

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik


  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 18