UA-40758121-1

Vila Vangelis

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Pored visokokvalitetnog smeštaja zbog lokacije u veoma mirnom delu Metamorfozisa smeštaj u kući Vangelis garantuje potpuni odmor. Nalazi se u blizini crkve i doma kulture, na samo 70m od glavnog trga i 110m od mora.Svi tipovi smeštaju imaju kuhinje sa tri ringle i rernom, klima uredjaje čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i plazma televizore sa satelitskim programom. Kuća nudi smeštaj u dvokrevetnim studijima i apartmanima, trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima, i višekrevetnim mezonetama. Većina apartmana nalazi se na spratu, a na apartmane u niskom prizemlju obračunat je popust od 15-20% u odnosu na apartmane istog tipa na spratu. Mezonete su na dva nivoa i idealan su smeštaj za 4-6 osoba. Duplex apartman se nalazi na drugom spratu i može primiti do 6 osoba.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 57