UA-40758121-1

Vila Porto Nikiti BLUE GREEN 2019

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Nova luksuzna kuća Porto Nikiti nalazi se u mirnom delu Nikitija na oko 190m od plaže. Apartmani i studiji na prizemlju, prvom i drugom spratu spremno dočekuju svoje goste. Studiji su za dve do tri osobe sa udobnom foteljom na rasklapanje, a apartmani su za četiri osobe. Kao i sve nove kuće koje su prethodnih godina postale deo naše bogate ponude na Sitoniji, ni ova kuća ni po čemu ne kasni u praćenju poslednjih trendova i povišenih standarda apartmanskog ugostiteljstva. Pogledajte naše kuće Kostas u Metamorfozisu, Dioskuri u Neos Marmarasu, Sarti Inn, Sotiria, Fotini, Valis i Dimis u Sartiju. Takvog kvaliteta je i kuća Porto Nikiti u Nikitiju. Svi studiji i apartmani imaju televizor, signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta, kao i klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 57