UA-40758121-1

Vila Petridis

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Nalazi se 350 m od plaže, u mirnom delu mesta i u neposrednoj blizini velikog supermarketa Arvanitidis (cca 150 m). Hotel poseduje prostrani hol sa recepcijom i restoran, bazen, TV salu, sto za bilijar i mali broj parking mesta. Hotel poseduje sobe (bez kuhinje), studija i apartmane u prizemlju, na prvom i drugom spratu zgrade i sve smeštajne jedinice imaju balkone koji gledaju ka bazenu ili bašti, TV, klima uredjaj (uračunat u cenu), kupatilo, čiste se svakodnevno uz promenu peškira. Trokrevetni studio se nalazi u prizemlju i ima čajnu kuhinju, francuski ležaj i jedan singl ležaj dok se četvorokrevetni apartmani nalaze na prvom i drugom spratu i imaju čajnu kuhinju i u tom dnevnom delu dva singl ležaja a u spavaćem delu je francuski ležaj. Standardne sobe nemaju čajnu kuhinju a raspolažu sa singl ležajima a nalaze se na prvom i drugom spratu.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 11