UA-40758121-1

Vila Ipokampos Pefkohori

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Nalazi se u glavnoj ulici, u neposrednoj blizini centra Pefkohorija, udaljena oko 100m od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija opremljenih kuhinjama koje su zidom ili pultom odvojene od dela za spavanje, manjim kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje.

Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09) i TV-om. Veličina studija je cca 20-25m2 + terasa. Vila Ipokampos nema sopstveni parking.

Napomena: U studijima nema peškira. Zamena posteljine i čišćenje je na pola smene. Čistačica ulazi svakog dana da izbaci smeće iz apartmana. Svi studiji su u visokom prizemlju.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenov]nik[/button

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 23