UA-40758121-1

Turkmen Hotel ***

  • Opis
  • Galerija
  • Upit
  • Cenovnik

Lokacija:
Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Antaliji, a 3 km od Alanje. Sagraden je 1995 god. i prostire se na površini od 3.000 m2.

Plaza:
Poseduje sopstvenu pešcano-šljunkovitu plažu, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, peškiri za plažu ne postoje. Bar na plaži se može koristiti uz doplatu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 94 sobe, od kojih je 50 sa pogledom na more (za max 3 osobe, površine 27 m2), 35 soba sa pogledom na kopno (za max 4 osobe, površine 35 m2), 7 soba sa pogledom na baštu (za max 3 osobe, površine 25 m2) i 2 apartmana (za max 4 osobe, površine 85 m2).
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, individualni klima uredjaj, TV, telefon, mini bar, balkon.

Hotelski sadrzaj:
Restoran, 2 bara, spoljašnji bazen, doktor, frizer, stoni tenis, tursko kupatilo, odbojka na plaži, deciji bazen, animacija , 1 tobogan. PLaca se: masaža, sauna, sportovi na vodi.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

    Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

    Vaše ime *

    Vaša email adresa *

    Vaš telefon

    Broj putnika:
    odraslih *       dece *

    Početak putovanja *
    Broj noćenja *

    Prevoz *

    Napomene

    Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
    captcha » » »

    Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

    Cenovnik


    Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

    Hits: 12