UA-40758121-1

Time Grand Plaza Hotel ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

www.timehotels.ae

Hotel Time Grand Plaza se nalazi na samo 10 minuta od Terminala 2 međunarodnog aerodroma Dubai, i 15 minuta od Dubai izložbenog centra, u ulici Damascus Road u srcu Al Qusais poslovne i trgovačke oblasti. Do najviše zgrade na svetu, Burj Khalifa, i najvećeg tržnog centra na svetu, Dubai Mall, stiže se za 25 minuta vožnje.

Hotel raspolaže sa 232 prostrane sobe. Sve sobe imaju TV sa međunarodnim kanalima, internet pristup (uz doplatu), radni sto, sef, aparat za praljenje čaja i kafe. Gostima hotela na raspolaganju su restoran internacionalne kuhinje Brio, snek bar pored bazena, The Courtyard Cafe koji nudi jela od testenina, torte i kolači za poneti, room servis 24 sata.

Od dodatnih sadržaja tu su : fitnes centar, sobe za masažu, dečiji klub, salon lepote, sauna i parno kupatilo, bazen na krovu sa kontrolisanom temperaturom vode, usluge pranja i peglanja veša.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik novembar
  Cenovnik decembar

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 5