UA-40758121-1

THEOXENIA HOTEL 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel je udaljen 3 km od mesta Ouranopolis, a od Soluna 125 km. Teoxenija je namalom uzvišenju, izbad mora, u blizini su i drugi hotelski kompleksi, a u zaledju hotela je veliki zeleni pojasa.

Plaža:
Hotel je udaljen 50 m od sopstvene plaže, do koje se dolazi podzemnim prolazom. Izmedju hotela i plaže je ulica.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, glavni bar i TV sala, bar na plaži, 4 bazena (olimpijski, deciji, hidro-masažni i relax bazen), igraonica, igralište za decu na otvorenom, teniski teren, mini fudbal, teren za košarku, odbojka na plaži, usluga pranja veša, mini market, iznajmljivanje automobila i motora, ležaljke i suncobrani i toaleti na plaži, hotelski parking, vodeni sportovi (skijanje, banana, kanu, surfovanje).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 152 standardne sobe. Sve sobe sadrže: kupatilo, klima uredaj, radio, telefon, mini frižider i SAT TV.
Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, velicine oko 15m2, gledaju na suprotno krilo zgrade ili bocno na more. No-view sobe: Su sobe na nižem nivou u odnosu na standarne sobe, nemaju pogled (gledaju u zid susedne hotelske zgrade), prostranije su od standardnih soba, sa vecim terasama koje su u hladu.
Maisonnette: nalaze se u novo-izgradenom delu, imaju dva nivoa – donji, na kome je dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom, i gornji gde se nalaze 2 spavace sobe sa kupatilom, sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-6 osoba.
Loft: nalaze se u novo-izgradenom delu, imaju donji nivo sa dva ležaja i dnevnim boravkom sa opremljenom kuhinjom, i spavacu sobu na gornjem nivou; sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-4 osobe.

Usluga:
U hotelu je usluga polupansion (dorucak i vecera) ili all inclusiv (dorucak, rucak, vecera i domaca pica) u zavisnosti od želje gostiju. Svi obroci bez obzira na izabranu uslugu se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.theoxenia.gr

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 13