UA-40758121-1

THB EL CID – CAN PASTILLA 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel El Cid je hotel koji pleni svojom idealnom lokacijom. Ispred hotela je promenada koja deli hotel od prelepe gradske peščane plaže. Udaljen je 1km od akvarijuma i 7km od popularnog Aqua Lenda. Laganom šetnjom niz promenadu se mogu obići sva turistička dešavanja Kan Pastilja-e, a do grada Palme se može doći gradskim prevozom. Transfer od aerodroma traje oko 15min, vožnja autoputem.

Plaža:
Hotel je udaljen 10m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sobe:
Hotelske sobe imaju terase sa garniturama za sedenje sa kojih se pruža pogled na čisto more i besprekorno uređene plaže. Većina soba ima delimičan pogled na more. Svaka soba ima: klima uređaj, kupatilo, kozmetički set u kupatilu, fen za sušenje kose, balkon ili terasa, sef, telefon, SAT TV, internet pristup, mali frižider.

Hotelski sadržaji:
Hotel se može pohvaliti izuzetno kvalitetnom i raznovrsnom kuhinjom. Hotel ima: Recepcija, glavni restoran, bar, bar na bazenu, bašta, terasa, lift, sef, ostava za prtljag, 2 spoljašnja bazena sa odvojenim delom za decu, ležaljke i suncobrani, sauna , masaže, teretana, solarijum, tursko kupatilo, unutrašnji bazen, rent a bike, teniski teren, odbojka, stoni tenis, bilijar, animacioni programi, internet kutak, konferencijska sala.

 
Usluga:
Polupansion po principu švedskog stola.
 
Kontakt:

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 22