UA-40758121-1

Susesi Deluxe Spa Resort *****Belek 2019

 • Opis
 • Galerija
 • Program putovanja
 • Cenovnik
 • Upit

Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, 40 km od centra Antalije i oko km od Beleka, na obali mora. Otvoren je 2007. godine, na površini od oko 90.000 m².

Plaža:
Poseduje sopstvenu, peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci, peškiri i bar na plaži su uključeni u cenu.

Sobe:
Hotel se sastoji iz 2 glavne zgrade, 5 četvorospratnih Terrace zgrada, 6 dvospratnih Lake vila i drugih zasebnih villa. Glavna zgrada ima 334 standardne deluxe sobe, od kojih je 5 za osobe sa posebnim potrebama, (max 2+2 osobe, površine 40 m²), 32 dvosobna Senior suite (max 4+1 osoba, površine 76 m²), 4 Junior Royal apartmana (max 4 osobe, površine 165 m²), 15 trosobnih Royal apartmana (max 4 osobe, površine 206 m², svi sa pogledom na more), 2 trosobna King apartmana (max 4 osobe, površine 420 m²). Terrace zgrada ima 26 standardnih de luxe soba (max 3 osoba, površine 50m² ), 82 Terrase Family sobe (max 4 osobe, površine 63 m²), 10 dvosobnih Senior apartmana (max 4+1, površine 76 m²), 23 Terrase Family tripleksa (max 6+1, površine 115 m²), 24 Love Lake apartmana (max 2+1, površine 80 m²). Postoje i dve dupleks VIP vile (max 8 osoba, površine 750 m², sa privatnim bazenom, fitnesom, saunom i đakuzijem) Svaka soba ima kupatilo, centralni klima uređaj, bežični internet (besplatno), mini bar (besplatno-bezalkoholna pića i pivo, dnevno se puni), TV, telefon, sef (besplatno), fen za sušenje kose, balkon, bade mantil i papuče.

Hotelski sadržaj:
2 glavna restorana (u jednom se služi samo večera i predviđen je samo za odrasle), 6 a la carte restorana (turski, japanski, italijanski, kineski, meksički, riblji – plaća se rezervacija), dijetetski meni, vegetarijanski meni, 12 barova, 5 spoljašnjih bazena, 2 unutrašnja bazena, 6 vodenih tobogana, doktor (plaća se), frizer (plaća se), prodavnice, usluge pranja veša (plaća se), hemijsko čišćenje (plaća se), SPA centar, rent a car, park, 5 konferencijskih sala, bežični internet, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teretana, animacioni program, muzika uživo, aerobik, akvabik, košarka, streličarstvo, odbojka, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, pikado, jedrenje, katamaran, 2 teniska terena, iznajmljivanje teniskih reketa i loptica i osvetljenje terena se naplaćuje, diskoteka (ulaz), dečiji meni, dečije igralište, 5 dečijih bazena, dečiji aqua park (sa 2 tobogana), mini-club (za decu od 4-7 godina), Midi klub (za decu od 8-12 godina) i klub za tinejdžere (13-16 godina), dečije animacije, usluga čuvanja dece (plaća se), masaža (plaća se), škola tenisa (plaća se), kurs ronjenja (plaća se), kuglanje (plaća se), bilijar (plaća se), solarijum (plaća se).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT

Kontakt:
Tel:+ 90 (242) 710 24 00
www.susesihotel.com

Napomena:
Nov moderan hotel koji se odlikuje velikim porstranim sobama, odličnom kuhinjom i velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju a posebno za porodice sa decom.

Susesi Deluxe Spa Resort *****Belek

1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera dva sata pre leta; Carter let na relaciji Beograd – Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Nocenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Nocenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Carter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.

MAJJUNJULAVGUSTSEPTEMBAR
###
###
###
###
###

Postoji mogucnost uplate osiguranja od otkaza aranžmana sa pravom otkaza do 7 dana pred polazak na put.

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA REZERVACIJE I UPLATE U IZNOSU OD 30% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA DO 31.1.2018.

U cenu aranžmana je uracunato:
• Carter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd
• Grupni transferi autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku
• Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvecem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slucaju ranih jutarnjih ili kasnih vecernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviden organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok racunaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takode se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta.
• Usluge vodica i organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uracunato:
• Dinarski deo aranžmana 1990 RSD po osobi, placaju odrasli i deca starija od 2 godine
• Aerodromske takse za carter let u iznosu od 31.28eur (15.3eur ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15eur aerodroma Antalija, 0.98eur naknada za unapredenje vazdušnog saobracaja republike Srbije). Placanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
• Doplata za gorivo YQ taksa 10 eur po osobi, deca do 2 godine starosti ne placaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put.
• Medunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali Osiguranja – osnovno osiguravajuce pokrice. Obaveštenja i uputstva sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali Osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji. Osiguranje nije obavezno, ali ga preporucujemo svim putnicima; Osiguranje od otkaza putovanja , ovo osiguranje nije obavezno ali ga preporucujemo.
• Individualne troškove putnika i fakultativne izlete. Popusti za decu su navedeni u tabeli i primenjuju se iskljucivo u pratnji dve odrasle osobe u istoj sobi. Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
• Individulani transfer 50 eur po osobi, VIP transfer 150 eur po osobi, deca do 6 godina ne placaju transfer

USLOVI PLACANJA:
Placanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NACINI PLACANJA:
-gotovinski
– uplata avansa od najmanje 30 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave ,a ostatak 15 dana pred pocetak putovanja
– cekovima gradana do 6 mesecnih rata
– ostalim platnim karticama
– preko racuna
– kreditima poslovnih banaka

Organizator putovanja zadržava pravo da u sluccaju promene kursa na monetarnom tržištu i slicno promeni cenu aranžmana.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovaracem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turistickih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drus?tva za osiguranje ?DDOR Novi Sad?.

Organizator putovanja
Licenca OTP 255/2010 od 12.02.2010.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI CARTER LETA SA MINIMUMOM OD 120 PRIJAVLJENIH PUTNIKA PO LETU. U SLUCAJU NEDOVOLJNOG BROJA PRIJAVLJENIH PUTNIKA, ORGANIZATOR ZADRŽAVA PRAVO OTKAZA ARANŽMANA, PROMENE AERODROMA, PROGRAMA PUTOVANJA ILI DATUMA PUTOVANJA, I O TOME JE DUŽAN DA OBAVESTI PUTNIKE NAJKASNIJE 5 DANA PRE PLANIRANOG POCETKA PUTOVANJA.

[/tab]

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Hits: 27