UA-40758121-1

Sun Island Resort & Spa *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Luksuzno odmaralište i spa centar Sun Island nudi 9 mesta za ručavanje, otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Svaka prostrana vila uključuje balkon i TV sa kablovskim kanalima.

Vile odmarališta Island Sun imaju prostor za sedenje i opremljene su DVD plejerom. Kupatila u vilama sadrže tuš sa toplom vodom i kadu.

Sadržaji odmarališta Sun Island obuhvataju fitnes centar i saunu. U odmaralištu je obezbeđena oprema za gnjuranje i ronjenje. Razgledanje znamenitosti se može organizovati na turističkom desku.

Lokalna i internacionalna jela na bazi švedskog stola na raspolaganju su u restoranu Maaniyaa. Morski plodovi sa roštilja služe se na terasi Guraamuli Grill, a italijanski specijaliteti u restoranu Il Pontile. Pored toga, gosti mogu uživati u tajlandskoj hrani u restoranu Sun Star i u osvežavajućim pićima u baru Mekunu.

Odmaralište i spa centar Sun Island pruža obaveznu uslugu prevoza od Međunarodnog aerodroma Male. Ova usluga podrazumeva domaći let u trajanu od 30 minuta i dodatno se naplaćuje prilikom dolaska.

Broj smeštajnih jedinica: 426, lanac hotela: Villa Hotels Maldives.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 45