UA-40758121-1

Sentido Golden Bay ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi 105 km od aerodroma u Antaliji i 20 km od centra Alanje. Hotel prima samo goste starije od 16 godina.

Plaza:
Ovaj elegantni hotel nalazi se na samo nekoliko koraka do pešcane plaže. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su ukljuceni u cenu.

Sobe:
Ukupno ima 74 sobe, od kojih je 24 moderno opremljene deluxe sobe sa pogledom na more ili baštu (za max 2+1) i 50 apartmana sa privatnim jacuzzi-jem na balkonu.
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, centralni klima uredjaj, bademantil i papuce, mini bar, sef(besplatno), balkon ili terasa, TV, telefon.

Hotelski sadrzaj:
Glavni restoran, a la carte restoran (Sentido Golden Island Hotel), lobi bar, bar na bazenu, snack bar, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, fitnes centar, room service, usluge pranja veša, rent a car, dokto, Wi-Fi u lobiju, Spa & Welness centar (Sentido Golden Island Hotel), aquapark (Sentido Golden Island Hotel), spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, fitnes centar, animacioni program. Placa se: masaža, room service, rent a car, telefon i faks, usluge pranja veša, doktor.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

Napomena:
Hotel ne prihvata goste mladje od 16 godina što ga izdvaja od ostalih hotela. Ovaj savremeni hotel ima prostrane sobe i preporuka je za goste koji žele miran odmor.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 10