UA-40758121-1

Sea Gull Hotel ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi u centru Hurgade, Sakali, na obali mora. Udaljen je oko 10 km od aerodroma u Hurgadi. Sastoji se iz dve zgrade, starog i novog dela i svaki ima zasebnu recepciju i plažu.

Plaža:
Dve sopstvene, pešcane plaže sa postepenim ulaskom u vodu. Korišcenje ležaljki i suncobrana je besplatno za goste hotela. U starom je u vidu male lagune, bez obzira gde su smešteni mogu koristiti obe.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 710 soba, od kojih su 595 standardne, 105 family i 10 apartmana. Svaka soba ima kupatilo sa kadom ili tušem, fen za sušenje kose, mini bar, sef koji se posebno placa i nalazi se na recepciji, centralni klima uredaj, Sat TV, telefon, balkon ili terasu.
Hotelski sadržaj:
2 recepcije, menjacnica, glavni restorani „Cleopatra“ i „Nefertiti“, kineski a la carte restoran, restorani na plaži „Dolphin“ i „Oasis“, bar „Marc Antony“, bar „Ramsis“, bar „Barakuda“, bar „Il Mare“, bar „Scooby Doo“, bar „Buddha“, pub Captain’s Nemo, diskoteka „King Toot“, teniski teren, 2 konferencijske sale, 6 spoljašnjih bazena, 2 bazena se greju zimi kao i bazen sa toboganima, stoni tenis, skvoš teren, odbojka na plaži, bilijar, aerobik, akva bik, vaterpolo, ronjenje, jedrenje, Aqua centar (centar za sportove na vodi), animacioni program, pozorište, 2 bioskopa, manji aqua park za decu, mini zoološki vrt, deciji klub 4-10 god., WiFi internet, usluga pranja veša, decije igralište, prodavnice.

Usluga:
AII Inclusive (dorucak, rucak, vecera – švedski sto, užine, pica bezalkoholna i alkoholna domace proizvodnje).

Kontakt:
www.hurghadaseagull.com

Napomena:
Nalazi se u samom centru Hurgade, u Sakali. U blizini su mnogi restorani, barovi i prodavnice. Sastoji se iz dve zgrade, bez obzira u kojoj su gosti smešteni mogu koristiti sve sadržaje osim glavnih restorana. Preporucujemo ga mladima i porodicama sa decom.

Usluge uz doplatu:

 

 • FRIZERSKI SALON
 • ĐAKUZI
 • USLUGA PRANJA VEŠA
 • INTERNET KAFE

Besplatne usluge:

 

 • KONFERECIJSKE SALE
 • SPOLJAŠNJI BAZEN
 • STONI TENIS

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik novembar- decembar
   
  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

   

  Hits: 21