UA-40758121-1

Santa Marina Holiday Village 4* Sozopol

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel Santa Marina je odmaralište na obali, okruženo borovim šumama, smešteno odmah iznad Kraljeve plaže. Svi apartmani su klimatizovani i imaju balkon, minibar i satelitsku TV. Odmaralište se sastoji od vila na 3 i 4 sprata, koje su poređane u stilu amfiteatra oko zaliva. Iz većine apartmana pruža se panoramski pogled na more. Tu je veliki broj bazena, restorana, barova i objekata za rekreaciju i sport. Santa Marina ima 3 restorana koji nude širok izbor jela. Restoran Galeria prikazuje šou kuvanje i služi ručak na bazi švedskog stola. Gostima su na raspolaganju barovi na bazenu, Breeze i Sky, kao i piano bar Joy. Santa Marina Holiday Village ima odličnu lokaciju na južnoj obali Crnog mora u Bugarskoj, na 2 km severno od drevnog grada Sozopola i na 34 km južno od grada Burgasa.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 25