UA-40758121-1

Ras El Kheima Hilton Resort & Spa Ras El Kheima *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lociran je na severu arapskog poluostrva, u oblasti Al Maareedh. Nalazi se na peščanoj, privatnoj plaži, dugoj 1,5 km, na kojoj se nalazi i 6 bazena. Od centra starog grada, šoping centara, muzeja i turističkih atrakcija udaljen je 5 minuta vožnje. Od međunarodnog aerodroma u Dubaiju udaljen je oko sat vremena vožnje.

Hotel ima 324 sobe. Sobe poseduju klimu, telefon, internet konekciju, mini bar, LCD TV sa kablovskim i SAT programima, luksuzne krevete, prozore od poda do plafona, elektronski sef, peglu i dasku za peglanje, a u kupatilima se nalaze tuš kabina i kada, fen za kosu. Gostima hotela na raspolaganju su 13 restorana različitih kuhinja (azijska, južnoamerička, italijanska), 3 bara, diskoteka, frizerski i kozmetički salon, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, pikado, bilijar, akvabik, aerobik, poslovni centar, prodavnica suvenira, usluge pranja i peglanja veša.

Hotel poseduje i luksuzni Spa centar koji ima 9 soba za tretmane, 2 turska kupatila, saunu, parno kupatilo, potpuno opremljen fitnes centar koji radi 24 sata dnevno. Za decu postoji dečiji klub sa celodnevnim programom, igralište (na otvorenom i u zatvorenom prostoru), dečiji bazen i tobogan, kao i mogućnost čuvanja dece. Za ljubitelje sportova na vodi hotel organizuje ronjenje, pecanje, windsurfing, kao i skijanje na vodi.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik novembar
  Cenovnik decembar

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 2