UA-40758121-1

RAFTING TAROM CELOG LETA

TARA NEZABORAVNO ISKUSTVO

Zahvaljujući bistroj, brzoj vodi sa više od 50 bukova i netaknutim prirodnim okruženjem, na reci Tari su stvoreni idealni uslovi za vrhunski i nezaboravan doživljaj – RAFTING.

Spuštanje čamcima niz divlju reku je pravi izazov za avanturiste i ljubitelje prirode.

Posebno je atraktivna relacija Brštanovica – Šćepan polje u dužini od 17 km gde prolazite dvadesetak najatraktivnijih bukova. Jedan za drugim ređaju se Gornji Brštanovički, Borovi, Varda, Ćelije, Gornji i Donji Vjerinovića buk zatim Uzlup, Žanj, Ljutnica, Krsmanov kamen, Gornji i Donji buk, Šipčanica…

Gornji tok reke od mesta Šljivansko preko Radovan luke do Brštanovice je malo sporiji jer su bukovi manji, ali ćete ostati zadivljeni neverovatnom lepotom i divljinom prirode. U tom delu svojom lepotom posebno se izdvaja vodopad Bajlovića sige

Sezona počinje početkom maja i traje do polovine septembra. U maju i junu vodostaj reke je visok i zbog toga je ona veoma brza i tada je rafting i najzanimljiviji. U julu i avgustu vodostaj je niži ali je vreme toplije pa ima puno više kupanja, sunčanja i razne zabave na vodi.

To je jedinstven, uzbudljiv i bezbedan doživljaj na koji mogu da idu svi od 4 do 104 godine.

CENOVNIK I PROGRAM

Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

https://www.youtube.com/watch?v=YJuWQ_NRwBY

Hits: 21