UA-40758121-1

PORTO CARRAS Sithonia Hotel *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel se nalazi u jedinstvenm hotelskom kompleksu Porto Carras Grand Resort, koji ima i privatno pristaniste, 3 heliodroma i konjički centar. Zelene površine, čisto more, zdrav i aromatican vazduh od borovih šuma i profesionalna usluga omogucavaju povoljnu atmosferu za opuštajući i komforan boravak, takodje nudi i luksuzan spa-centar. Hotel je pogodan za sve kategorije turista. Ovde ćete videti proces pravljenja vina od grožđa uzgajeno u vinogradima Porto Carras. Iskoristite priliku da  besplatno degustirate vino i da sebi obezbedite ono koje vam se svidja. Na teritoriji hotela nalazi se jedan od najvećih kazina u Evropi

Porto Carras – za decu !

Velika  novost sezone!

Predstavljamo novo lice čuvene Porto Carras Sithonia Hotel 5 * (odmaralište Porto Carras, Halkidiki) hotel, u potpunosti odgovara naziv “porodični odmor iz snova”, u potpunosti ce zadovoljiti očekivanja odraslih i mladih turista.

 

Porto Carras – Vonderland! –Zabava za decu i odrasle.Voznja kroz vodene kanale, za ljubitelje ektremnih sportova, uz kontroler brzine.

 Nova sezona! “Dečiji zabavni park” se nalazi u neposrednoj blizini marine: igračke na naduvavanje, čamac, patke i slajdovi. Nikome nece biti dosadno!

Veličanstvenih “Marine Akuarium” nudi mališanima mnogo utisaka, uzbuđenja i avanture.

Za decu od 4-12 godina- Profesionalno obučeno osoblje pruža maksimalnu sigurnost i zaštitu dece, uz raznovrsnosti raznih rekreativnih aktivnosti. Oni se se susresti sa crtanjem, kuvanjem , slikarstvom, puzzle zanimacijama, društvenim igrama, takmičenjima u zatvorenom prostoru, mini Olimpijadom, pronalazenjem blaga, voznjom na otvorenom. Ne propustite večernju mini-diskoteku, i naravno, čuveni “Havaii-parti” (svake nedelje)!

I roditelji u međuvremenu mogu uživati u opuštajućem odmoru.

Dečiji klub: avanture na otvorenom i bazen
Radi od 10:00 do 18:00 od ponedeljka do četvrtka,  od 10:00 do 14:00 i od 18:00 do 22:00, od petka do nedelje.

Animacije- Deca imaju aktivnu i organizovanu zabavu! Ujutru gimnastika i plesni klub, stoni tenis, boćanje, pikado, vaterpolo, košarka, fudbal, pikado (u podne), i uvece mini disko i razne emisije.
Dečiji meni -Zdrava i ukusna hrana za decu – u restoranu Mediterraneo i Athos, od 18:00 do 19:00.

 

 

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 29