UA-40758121-1

Paradise Island Resort & Spa *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Odmaralište i spa Paradise Island smešteno je na idiličnom ostrvu u Lakadivskom moru. U ponudi ima privatne vile i bungalove, otvoreni bazen, spa centar i 4 restorana.

Smeštajne jedinice imaju podne pločice, klima-uređaj i sopstvenu terasu sa predivnim pogledom na more. Takođe uključuju satelitsku televiziju, sef, frižider i pribor za pripremu čaja/kafe.

Odmaralište i spa Paradise Island pruža obaveznu uslugu prevoza od Međunarodnog aerodroma Male. Ova usluga podrazumeva prevoz gliserom u trajanju od 20 minuta i dodatno se naplaćuje prilikom dolaska.

Gostima su na raspolaganju fitnes centar, teniski tereni i oprema za gnjuranje i ronjenje. Ponuda odmarališta takođe obuhvata iznajmljivanje bicikla i turistički desk.

U restoranima odmarališta služe se jela raznih kuhinja, uključujući italijanske i japanske specijalitete. Pića su dostupna u baru na plaži i karaoke baru. Bar Paradise nudi žive nastupe bendova, DJ-a i plesni podijum.

Broj smeštajnih jedinica: 282, lanac hotela: Villa Hotels Maldives.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 66