UA-40758121-1

O nama

Agencija je osnovana 01.06.2004. pod nazivom Mondorama kao poslovna jedinica TA Mondorame iz Niša. Stekli smo veliko iskustvo u radu i veliko poverenje zadovoljnih klijenata. Naš mali kolektiv sastoji se od poslovnih, ljubaznih  i profesionalno obučenih  službenika sposobnih da u svakom momentu pruže sve potrebne informacije klijentu i da ga upoznaju sa programom putovanja.

Kao posrednici  ili subagenti smo nastavili sa radom i 2009 se preregistrovali u KALISTA TRAVEL d.o.o. Osnovno opredeljenje u našem radu je održavanje i unapredjenje kvaliteta naših usluga a kao preduslov za to je profesionalni odnos zaposlenih prema klijentu i prema svim poslovnim partnerima.

Na ovoj sajtu se nalaze apartmani i hoteli koji po našem mišljenju zaslužuju da budu tu to jest da svojim kvalitetom i uslugom zadovoljavaju neke standarde za koje smatramo da su neophodni za jedan kvalitatan odmor ili smeštaj.

POSEBNO ŽELIMO DA NAGLASIMO DA SARAĐUJEMO SAMO SA PROVERENIM AGENCIJAMA KOJE IMAJU KVALITET USLUGE I PROFESIONOLNI ODNOS PREMA KLIJENTU, ONO ŠTO BI REZERVISALI NAMA PREPORUČUJEMO VAMA.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge koje jedna agencija može da pruži u smislu gde ići na letovanje,“ kako da odem na odmor a da me ne košta mnogo…“, da vam predložimo nešto što bi idealno popunilo Vaše dosadašnje iskustvo. I zato putujte sa KALISTOM da bi vam život bio lepši !!!!

 

Hits: 532