UA-40758121-1

NAIAS HOTEL 3*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi 200 m od centra grada, do koga se stiže laganom šetnjom uredjenom ulicom. U mirnom okruženju drugih hotela i luksuznih vila. Od Soluna je udaljen 100 km.

Plaža:
Hotel se nalazi na pešcanoj, uredjenoj plaži. Plaža je uredjena široka sa postepenim ulaskom u vodu. Hotelska plaža se nastavlja na gradsku plažu tako da je dobar izbor za aktivne turiste koji žele neprekidnu interakciju. Ležaljke i suncobrani se dodatno placaju.

Hotelski sadržaj:
Hotel je koncept dve zgrade, od ceka prvosagradjena je na samoj plaži, a smeštajne jedinice su studiji i apartmani, dok je novosazidana zgrada prekoputa i u njoj su samo studiji. Kompleks deli mirna ulica kojom ne cirkuliše gradski saobracaj, nego je samo veza niza hotela sa centrom mesta. Gostima hotela su na raspolagnju: recepcija, restoran, snek bar, bar, internet kutak, spoljašnji bazen, bazen za decu, animacioni program, igralište za decu.

Sobe:
Hotel raspolaže studijima ( max. 2 – 4 osobe) i apartmanima ( max. 5 osoba). Studiji se sastoje iz jedne prostorije, u kojoj se nalaze cajna kuhinja, deo za spavanje, TV, kupatilo sa fenom za kosu, sef, garnitura za sedenje, balkon ili terasa.
Apartmani su veoma prostrani, sastoje se iz spavace i dnevne sobe, kuhinjskog dela, kupatila sa fenom za kosu, TV, balkon ili terasa.

Usluga:
Nocenje sa doruckom po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
www.naiashotel.gr

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 19