UA-40758121-1

Melia las Antillas – samo za odrasle ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik
Stil hotela Melia las Antillas – Adults Only je porodičan, a pruža pun komfor i usluge kao što su: na. Gosti mogu uživati u 4 restorana i 5 barova.
Svaka soba u ovom hotelu je klimatizirana i opremljena je sa TV-om sa kablovskim kanalima. Želite naći aparat za kafu u sobi. Svaka soba ima kupatilo sa bideom.Na recepciji je 24-satna recepcija, usluga konsijerža i frizerski salon.

Ovaj hotel ima vodene sportske objekte i iznajmljivanje bicikala i iznajmljivanje automobila. U ovom hotelu možete igrati tenis, stoni tenis i bilijar, a područje je popularno za golf.Najbliži aerodrom je aerodrom Juan Gualberto Gomez, udaljen 30 minuta vožnje od Melia las Antillas – Adults Onli, dok je centar Varadera udaljen samo 10 minuta vožnje.

Parovima se posebno pohvalila lokacija – ocijenili su sa 8,5 za boravak duplo.
lanac hotela: Melia Hotels & Resort

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 41