UA-40758121-1

LESSE HOTEL 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Samo sat vremena od Soluna i oko 800m od Haniotija,nalazi se hotel Lesse koji na savršen način kombinuje prelepu prirodu poluostrva Kasandra sa tradicionalnim duhom Grčke.Prostire se na površini od oko 1000 m2,okružen borovom šumom,prelepim vrtom.

Plaža:
Udaljena 150m, gradska peščana plaža.Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Sobe:
Hotel ima ukupno 79 soba. Standardne sobe , veličine 20-25 m², imaju dva standardna i pomoćni ležaj, namenjene su za 2-3 osobe. Junior suite:prostranije kombinovane dnevno-spavaće sobe, namenjene za 2-4 osobe(dva standardna ležaja i sofa na razvlačenje. Suite: sastoji se iz dve odvojene prostorije i namenje su za 2-4 osobe.Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, klima uredjaj, SAT TV, sef, čajna kuhinja, mini bar, terasa.

Hotelski sadržaji:
Restoran, taverna, bar, bar pored bazena, snek bar, kafiterija , parking, sala za konferencije (160 osoba), internet (odredjenim delovima hotela), room servis, 3 spoljašnja bazena, hidro masaža, parno kupatilo, grčko veče, dečija igraonica

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt:
www.lesse.gr

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 28