UA-40758121-1

Vila J&J Kalitea

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Vila “J&J Kalitea” se nalazi u neposrednoj blizini centra Kalitee, na oko 400m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvo/trokrevetnih studija i šestokrevetnih apartmana, smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Studiji sadrže kuhinju, kupatilo, deo za spavanje sa dva ili tri kreveta i terasu.

Apartman poseduje još i odvojenu spavaću sobu sa tri kreveta (na slikama apartmana br. 1 se vide dva kreveta u dnevnom boravku, u međuvremenu je tu ubačen i treći, tako da apt ima 6 kreveta).

Sve smeštajne jedinice su opremljene TV-om, sefom i klima-uređajem (uračunat u cenu 14.06-07.09). Veličina studija je cca 20m² + terasa, a apartmana cca 40m² + terasa. Vila „J&J Kalitea“ ima sopstveni parking.

Napomena: Zamena posteljine, peškira i čišćenje je na 5 dana.

 

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

   

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 133