UA-40758121-1

HSM ATLANTIC PARK – MAGALLUF 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi u gradu Magalluf, jednom od najpopularnijih i najpoznatijih mesta na Majorci. U blizini hotela se nalaze mnogobrojne prodavnice, restorani, barovi… Od glavnog grada Palme je udaljen oko 15km, a od aerodroma 22km. Do glavnog grada se moze doći javnim lokalnim prevozom, a autobuska stanica je odmah pored hotela.

Plaža:
Hotel je udaljen 400m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Sobe:
Hotel ima ukupno 242 sobe raspoređene na 9 spratova. Pored standardnih soba, hotel nudi junior suite-ove, koji su prostraniji od standardnih soba, imaju dodatno sofu i jacuzzi u kupatilu. Hotel takođe poseduje sobe za osobe sa posebnim potrebama. Svaka soba ima: kupatilo, fen za sušenje kose, mini frižider, sef (uz doplatu), telefon, SAT LCD TV, klima uređaj , balkon, internet (uz doplatu).

Hotelski saržaji:
Restoran, bar pored bazena, bar u hotelu, konferencijska sala, video igre, lift, recepcija, sef, menjačnica, iznajmljivanje bicikla i automobila, servis za pranje veša, doktor, internet, spoljašnji bazen, terasa sa suncobranima i ležaljkama, mini klub, dečiji bazen, igralište za decu, klub za tinejdžere, bilijar, stoni tenis, višenamenski sportski tereni, tenis
Usluga:
Polupansion i All Inclusive po principu švedskog stola.Kontakt:
www.saintmichel.net

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 13