UA-40758121-1

Hotel Vincci Nozha Beach ****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel nove generacije pripada Španskom lancu hotela „Vincci“. Hotel  je kompletno renoviran 2009. godine i poput popularnih RIU i Iberostar hotela kvalitetom usluge i izgledom daleko prevazilazi lokalne hotele iste kategorije. Nalazi se na fantastičnoj lokaciji severnog dela Hamameta. Njegov šarmantni ambijent i struktura čine ga idealnim za sve vrste turista.

Karakterišu ga dobra kuhinja, uslužno osoblje i puno zabavnih i turističkih sadržaja. Sobe su klimatizovane, vrlo ukusno i moderno nameštene sa kupatilom, opremljene sat TV-om, fenom, telefonom i terasom (balkon). Njegovi sadržaju su sledeći: 3 bazena (otvoreni, bazen sa toboganima za decu i zatvoreni bazen), teniski tereni, WiFi na hotelskoj recepciji, 3 restorana (tunižaniski, italijanski i na plaži), 4 bara (na recepciji, na bazenu, na plaži i mavarski), menjačnica, fitnes,masaža, hammam (tursko kupatilo) sportovi na vodi. Usluga je na bazi all inclusive-a.
Agencijska kategorizacija 4*+

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 2