UA-40758121-1

Hotel Vila Miločer ***** – Miločer

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik
Lokacija: Vila Miločer sa Aman Svetim Stefanom čini Aman Resort. Bivša letnja rezidencija kraljice Marije Karađorđević, Vila Miločer je završena krajem 2008. Nalazi se na 32-hektara imovine, okružena sa tri strane borovom šumom, sa više od 800 stabala maslina i prekrasnom plažom.
Usluga: NA – Najam apartmana
Smeštaj: Aman Sveti Stefan Vila Miločer nudi smeštaj u osam prostranih apartmana. 6 apartmana imaju kupatila sa tuš i kadom, kablovska TV, bežični internet, mini bar, sef, kamin i Julija balkone sa pogledom na more ili baštu. 2 apartmana kraljica Marija koji su od po 125 m2 sastoje se iz dnevne sobe, kupatila, trpezarije i spavaće sobe , kablovska TV, bežičnim iternetom, mini bar, sef i sa po dva kamina i zajeničkom terasom.
Sadržaj: Vila poseduje recepciju, trpezariju sa sedam stolova za ručavanje i velikim otvorenim kaminom koja se nalazi u prizemlju Vile Miločer i otvorena je za doručak, ručak i večeru, terasu prekrivenu lozom sa pogledom na plažu i ostrvo Sveti Stefan predviđenu za odmor i uživanje. Prostranu dnevnu sobu za dnevnu čajanku sa bibliotekom i malom sobom za sastanke.Obezbeđen parking.
Napomena: Gosti Vile Miločer mogu koristiti sve sadržaje Resorta Aman Sveti Stefan. Dva kilometra obale peščane plaže Sveti Stefan, plaža Miločer i poznata Kraljičina plaža.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 46