UA-40758121-1

Hotel Thour Khalef ★★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Ovaj veliki hotelski kompleks je smešten na samoj plaži i oko 2 km je udaljen je od centra Susa sa kojim ga povezuje uređeno šetalište. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i tržni centri. U velikoj bašti sa negovanim mediteranskim zelenilom smešteni su hotelski sadržaji kao što su veliki otvoreni bazen, dečiji bazen, restoran, bar, teniski tereni, tereni za mini golf.

Hotel poseduje sopstvenu plažu. Sobe su komforno i udobno nameštene. Sve sobe imaju balkon, televizor i klimatizovane su. Frižider se može naručiti uz doplatu, kao i sef koji se nalazi na recepciji. Restoran je lepo uređen, sva jela serviraju se po principu švedskog stola, a hotel je poznat po dobroj kuhinji. U okviru hotela nalazi se jedan od najbolje uredjenih Spa centara koji uz doplatu mogu koristiti gosti hotela. Hotel pripada Marhaba lancu hotela sa kojima deli veliki zajednički plac i sadržaje
Usluga Polupansion ili All Inclusive (švedski sto)
Agencijska kategorizacija 4*

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 5