UA-40758121-1

Hotel Thapsus ★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Položaj: smešten je na velikom hotelskom placu na izuzetno lepom delu plaže, na 7 km od centra Mahdije i 50 km od  aerodroma Monastir.
Sadržaj: u lepo uređenom i prostranom parku nalazi se bazen, brojni sadržaji za decu, mali zoološki vrt, dečije igralište i prostor za večernju animaciju. Internet se može koristiti na hotelskom računaru, uz doplatu.

Sportski sadržaj: sedam teniskih terena, teren za mini-golf, košarku, odbojku i mali fudbal. Teretana i masaža, (uz doplatu).
Sobe: hotel ima 370 soba, takodje poseduje četvorokrevetne sobe za porodični smeštaj . Sve sobe su klimatizovane i poseduju terasu, televizor. Postoji mogućnost najma frižidera. Sef je na recepciji uz doplatu. Usluga: Od 15. juna do 20. septembra usluga je all inclusive (sve uključeno), u ostalom periodu usluga je na bazi polupansiona (doručak – večera, švedski sto). Zbog lepe plaže, prilaza moru i brojnih sadržaja za najmladje hotel je posebno atraktivan za porodično letovanje.
Agencijska kategorizacija 3*

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 47