UA-40758121-1

hotel SANTA ISABELA Havana

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

LOKACIJA direktno na Plaza de Armas.
HOTEL Dvorište, 1 a la carte restoran,1 kafeterija, 1 bar, ViFi (plaća se lokalno), 24-hr. Room service.
SOBA 27 • Standardno (RAR): oko 32 m2, kupatilo, VC, sušilo za kosu, TV, telefon, klima, Minibar (plaća se lokalno), sigurno,terasa zajednice.
po osobi u RAR od € 128

Destinacija Old Havana je odličan izbor za putnike koje zanimaju živa muzika, atmosfera i istorijski lokaliteti.Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Havana! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti. Parovima se posebno svidela lokacija – ocenili su je sa 9,0 za boravak udvoje. Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u gradu Havana! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 7