UA-40758121-1

Hotel Royal Kenz Port ★★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Port el Kantaoui u neposrednoj blizini golf terena. Udaljen je oko 300m od sopstvene lepo uredjene peščane plaže i oko 2km od marine Port El Kantaoui. Konforni i elegantni ambijent hotelskog objekta i bašte u kojoj je smešten otvoreni bazen uz  organizovani hotelski personal i dobar servis ostavlja utisak hotela više kategorije koji može da zadovolji najzahtevnije klijente.

U sklopu hotela nalazi se dva restorana, nekoliko barova, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, sauna, masaža, teniski tereni, stoni tenis, i mogućnost bavljenja sportovima na vodi.
Sve sobe su  klimatizovane sa kupatilom, opremljene, telefonom, Sat TV-om, poseduju balkon ili terasu. Usluga: polupansion (švedski sto, samoposluživanje doručak i večera) uz doplatu Al (sve uključeno). Spada u kategoriju hotela (Adults only) nema mogućnost smeštaja dece ispod 14 godina.
Agencijska kategorizacija 4*+

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 8