UA-40758121-1

Hotel Royal Azur ★★★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Jedan od najstarijih hotela visoke kategorije u Hammametu, izdvaja se odličnom kuhinjom i dobrim servisom i uslugom. Nalazi se direktno na plaži, na lepo organizovanom hotelskom placu i povezan je uredjenim šetalištem sa 2 kilometara udaljenim centrom Hammameta a u neposrednoj okolini hotela ima prodavnica, kafe barova i restorana. U okviru kompleksa je jedan od najboljih thalasso centara u Tunisu.

Sve sobe su klimatizovane, imaju kupatilo, fen za kosu, televizor, telefon, mini-bar, sef (uz doplatu), balkon ili terasu.
Od sadržaja hotel poseduje sopstvenu, peščanu plažu, ležaljke i suncobrane,  glavni pansionski restoran, 2 restorana a la carte, piceriju, 3 bara, orijentalnu čajdžinicu, kazino, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen, fitness centar, thalasso centar, usluge pranja veša, room service, salu za konferencije, menjačnicu, frizera, hamam, jacuzzi, saunu, masažu, teretanu, odbojku na plaži, animaciju, teniski teren, stoni tenis, sportove na vodi. Za decu: spoljašnji dečiji bazen, igralište, mini klub, mini disko, animacija za decu, dadilja.
Usluga: polupansion (doručak i večera – švedski sto).
Agencijska kategorizacija 4*

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 5