UA-40758121-1

Hotel RIU Imperial Marhaba ★★★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Jedan od najluksuznijih hotela ove turističke regije, pripada popularnom lancu RIU hotela koji kvalitetom i uslugom odskaču od ostalih tuniskih hotela iste kategorije.Udaljen je 4 km od marine Port El Kantaui, a 13 km od centra Susa, u prestižnom delu turističke zone i na sopstvenoj plaži.

Sadržaj: poseduje veliki i komforan centralni restoran, kao i nekoliko A la carte restorana internacionalne kuhinje. U izuzetno lepom parku, punom palmi, uz plažu, nalaze se veoma veliki bazen, restoran i bar, orijentalna čajdžinica, igralište i bazen za decu. Hotelska plaža je prostrana, sa suncobranima i ležaljkama, a kupači mogu uživati u mnogobrojnim rekreativnim i sportskim sadržajima na vodi: kajak, pedalino, jet-ski, letenje padobranom (uz doplatu). Hotel ima organizovanu zabavu i sportske aktivnosti tokom čitavog dana, posebno za decu, a uveče je specijalna RIU animacija. Gostima su na raspolaganju teniski tereni. U okviru hotela je luksuzni centar za fitnes i relaksaciju (uz doplatu).
Sobe: sve sobe imaju terasu, televizor, frizider, sef za dragocenosti i klimatizovane su. Kupatila su opremljena fenom za kosu.
Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera – švedski sto), popodnevni snek, poslastice, bezalkoholna i alkoholna pića domaće proizvodnje.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 15