UA-40758121-1

Hotel RIU El Mensour ★★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Položaj: smešten je u najlepšem delu turističke zone, na sopstvenoj plaži, 3,5 km od centra Mahdije i 50 km od monastirskog aerodroma.
Sadržaj: tri restorana i tri bara. U lepo organizovanom parku punom palmi, uz plažu, nalaze se veliki bazen, dečiji bazen, mini-klub i igralište za decu, restoran sa roštiljem, bar i orijentalna čajdžinica.

Internet se može koristiti sa hotelskog ili sopstvenog računara. U okviru hotela je i luksuzan centar za fitnes i relaksaciju, sauna, hamam, masaže i hidromasaže. Gostima su na raspolaganju teniski tereni (rekviziti uz depozit), stoni tenis, odbojka, sala za bilijar, kao i brojne zabave na vodi, kajak, pedalino, jet-ski, letenje padobranom (sve uz doplatu).
Sobe: 307 klimatizovanih soba, sa televizorom, telefonom, mini-barom, sefom za dragocenosti. Kupatilo i WC su u odvojenim prostorijama, ima fen za kosu.
Usluga: all inclusive (doručak, ručak, večera – švedski sto), bezalkoholna i alkoholna domaća pića.
Agencijska kategorizacija 4*+

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 6