UA-40758121-1

hotel RILA 4* Borovec

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Smešten u Borovecu, hotel Rila nalazi se na kraju skijališta i na svega 200 metara od gondole. Objekat poseduje spa zonu, razne restorane i zabavne klubove.

Možete učestvovati u nekom od planinarskih izleta koje organizuju kvalifikovani planinarski vodiči i koje nudi hotel. Ostale aktivnosti uključuju brdski biciklizam, jahanje i ribolov.

Ponuda hotela Rila uključuje besplatan privatni parking i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. Gosti mogu kupiti ski-pas u hotelu.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u Borovecu! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 17