UA-40758121-1

Hotel Ramada Resort (ex. hotel Larix)****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Ljubazno osoblje, bogata i raznolika usluga kao i idealna lokacija, istovremeno u samom centru Kranjske Gore, a u dodiru sa prirodom, mogu pružiti doživljaj nezaboravnog i opuštajućeg odmora.

Lokacija: 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori, nalazi se komforni hotel Ramada Resort (ex. hotel Larix). Hotel ima 118 soba.

Hotelska ponuda: restoran, kafe, terasa, bar, Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečijim bazenom, Sauna centar sa četiri saune (dve finske, turska i infrared).

Standardne sobe: kablovska TV, radio, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.

Ishrana: polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Prikazana tabela sa cenama hotela predstavlja izvod iz zvanicnog cenovnika za državu/regiju, dok se detaljne informacije u vezi sa nacinom i uslovima placanja nalaze u navedenom cenovniku (pdf dokument).

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 6