UA-40758121-1

Hotel Palisad 3* Zlatibor

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel Palisad na Zlatiboru nalazi se na nadmorskoj visini od 1000m. Zahvaljujući specifičnoj klimi, karakterističnim vazdušnim strujanjima i mešavinom kontinentalne i mediteranske klime, ovaj prostor čine atraktivnim i pogodnim za odmor i sportsko rekreativni turizam.

Kapacitet najvećeg hotela na Zlatiboru od 500 smeštajnih jedinica, čini ovaj hotel izuzetnim, ne samo zbog veličine, već i zbog svojih novih sadražaja i ugostiteljske usluge. Nove smeštajne jedinice su dvokrevetne sobe i apartmani, moderno opremljeni uz dominaciju drveta i prirodnih materijala. Sve nove sobe poseduju tuš kabinu, fen za kosu, priključak 110W, plazma televizor i kablovski program, mini bar, wi-five.

Hol sa recepcijom čini jedinstvenu arhitektonsku celinu sa aperitiv salonom, caffe and wine barom u okviru koga se nalazi udobna biblioteka sa kaminom. U ovom prostoru uz kafu, čaj ili vino, možete uživati u jedinstvenoj galeriji slika najvećih srpskih umetnika.

Smeštajni kapaciteti

U svojoj ponudi hotel Palisad u 2013. godini će imati 210 modernih soba i 30 apartmana. Na raspolaganju gostima su dvokrevetne sobe i apartmani, moderno opremljeni uz dominacijom drveta i prirodnih materijala. Sve nove sobe poseduju tuš kabinu, fen za kosu priključak 110W, plazma televizor i kablovski program, mini bar, wi-five.

Depandans – Izdvojen blok od glavne zgrade hotela. Sa najpovoljnijim cenama smeštaja. Idealan za omladinski i rekreativni turizam. Nedavnо je renoviran.

Relax & beauty centar

U okviru hotela na raspolaganju gostima je jakuzzi kada, finska sauna, teretana sa modernim gym spravama za vežbanje. Posebno smo ponosni na kozmetički salon i salon za masažu u kome će vas dočekati naše stručno osoblje i posvetiti pažnju samo Vama dostojnu.

Gastronomska ponuda

Zdrava, kvalitetna i ukusna hrana koju pripremaju vrhunski kuvari, nagrađivani u zemlji i inostranstvu, postala je prepoznatljiv znak kvaliteta hotela Palisad. Kapacitet pansionskog restorana je 700 mesta, ishrana je na bazi švedskog stola čiji će veliki izbor raznovrsne hrane zadovoljiti sve ukuse, čak i najizbirljivije gurmane. Hotel Palisad raspolaže sa još nekoliko a ’la cart restorana na Zlatiboru i u Užicu.
Jedan od restorana koji oplemenjuju ponudu hotela Palisad jeste i nadaleko poznati nacionalni restoran Zlatni Bor, čija restoranska sala ima kapacitet od 110 mesta.
Restoran je sa svojim a la carte menijem do sada uspešno ugostio mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, sporta, politike i diplomatije,čije dugogodišnje poverenje najbolje ukazuje na kvalitet usluge koju pruža. Restoran Zlatni Bor, nedavno je renoviran. Zadržao je stari nadaleko poznati kvalitet svoje usluge ali u novom modernijem ambijentu. Ono što restoran Zlatan Bor izdvaja od konkurencije jeste i njegova lokacija. Nalazi se u samom srcu Zlatibora, sa pogledom na centralni trg i jezero. Već decenijama krasi centar ove planine, pa možemo reći da je restoran Zlatan Bor već postao i zaštitni znak Zlatibora. Radno vreme restorana je od 07:00 do 22:00h.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Hits: 87