UA-40758121-1

Hotel Mimoza 4* ZLATNI PJASCI

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel Mimosa je smešten na samo 200 metara od plaže i na 150 metara od centra letovališta Zlatni Pjasci. U ponudi ima nekoliko restorana i velnes centar sa kozmetičkim salonom.

Pored glavnog restorana sa otvorenom terasom, ovaj hotel raspolaže italijanskim restoranom i grčkom tavernom. Na terasi pored bazena nalaze se barovi.

Hotel Mimosa poseduje 2 otvorena bazena sa toboganima, 2 dečja bazena i zatvoreni bazen. Ponuda hotela takođe obuhvata igraonicu sa uslugom čuvanja dece i dečje igralište.

Apoteka i usluge lekara i zubara takođe su vam na raspolaganju u okviru objekta.

Hotel je smešten na 17 km od centra Varne, gde možete posetiti brojne prodavnice, kafee i šetalište sa ribljim restoranima. Balčik i Botanička bašta nalaze se na 20 km, a Albena na 10 km od hotela. Do Manastira Aladža može se stići za samo 5 minuta vožnje. Aerodrom Varna je udaljen 25 km.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Zlatni Pjasci.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 83