UA-40758121-1

hotel MELIA VARADERO *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Objekat Melia Varadero nalazi se na 8 km od centra Varadera i na samo 3 km od marine Šapelin. U ponudi su hidromasažna kada i bazen sa odeljcima za odrasle i decu.
Sobe sadrže TV. Gosti mogu uživati u šoljici kafe na terasi ili balkonu. Svaka soba uključuje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.

Ponuda uključuje recepciju koja radi non-stop, uslugu čuvanja dece, frizerski salon i prodavnicu suvenira. Gosti mogu iznajmiti bicikle u okviru objekta. Okolina pruža sjajne mogućnosti za golf i jahanje. Na raspolaganju je i usluga iznajmljivanja automobila. Aerodrom Huan Gvalberto Gomez udaljen je 35 km

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 28