UA-40758121-1

hotel MELIA SHARM RESORT*****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel Melia Sharm se nalazi na obali Crvenog mora u zalivu Montazah Ras Nasrany, na samo 7 kilometara od međunarodnog aerodroma u Sharm El Sheiku i popularnog Na’ama Bay-a sa dosta prodavnica i bazara.
Melia Sharm nudi bogatu prvoklasnu uslugu i sadržaj, fascinantni pogled na Tiransko ostrvo ali i privatnu plažu na kojoj se nalazi.
Hotel raspolaže sa 468 soba. Sobe su dizajnirane u savršenom balansu između moderne arhitekture i funkcionalnosti kreirajući savršenu atmosferu i komfor. Sobe imaju balkon ili terasu, klimu, tuš i fen za kosu, SAT TV, telefon, bežični internet (uz doplatu), minibar, sef i opremu za pravljenje kafe i čaja. Na zahtev su na raspolaganju sobe za osobe sa invaliditetom i sobe povezane vratima.
Gostima hotela su na raspolaganju 4 restorana (2 a la carte restorana) koja nude kako lokalnu tako i internacionalnu kuhinju, 5 barova (na plaži, pored bazena, u lobiju, u diskoteci), šatl bus do centra Sharma uz doplatu, 5 spoljašnjih bazena (jedan se greje zimi), dečiji bazen, program za animaciju dece, bilijar, stoni tenis, teniski teren, multifunkcionalni teren, fitnes centar, odbojku na plaži, gnjuranje, ronjenje, povremena animacija tokom večeri sa muzikom uživo.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 15