UA-40758121-1

hotel MELIA PENINSULA VARADERO *****

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Smeštajni objekat Melia Peninsula Varadero se nalazi na 15 km od centra grada Varadero i nudi otvoreni bazen i 2 dečija bazena. U okviru rizorta na raspolaganju su spa centar i kupatilo sa termalnom izvorskom vodom.
Sve sobe su opremljene TV-om, a pojedine jedinice imaju prostor za sedenje u kojem možete da se opustite. Uz šoljicu kafe možete da uživate u pogledu na more ili vrt. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo.
U obrocima možete da uživate u nekom od 7 restorana, uključujući dečiji restoran, ili da popijete piće u nekom od barova. Recepcija radi non-stop, a na raspolaganju je i frizerski salon u okviru objekta.
U okviru rizorta možete da igrate tenis i pikado, a okolina je idealna za gnjuranje. Na raspolaganju je i usluga iznajmljivanja automobila. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Huan Gualberto Gomez, udaljen 45 km od objekta.
lanac hotela : Meliá Hotels & Resorts

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 46