UA-40758121-1

Hotel MAX ***+ – Baošići

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija: Hotel se nalazi u Bokokotorskom zalivu, udaljen od Herceg Novog svega 8 kilometara, od aerodroma (Tivat) 14 kilometara, od trajekta (Kamenari) svega 5 kilometara.
Usluga: PP – polupansion (doručak– švedski sto; večera-meni)
Smeštaj: 22 sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, telefon, mini bar, TV sa odabranim satelitskim i domaćim programom kao i WiFi. Najveći broj soba ima balkon sa direktnim i indirektnim pogledom na more.
Sadržaj: Hotel poseduje recepciju,restoran, terasu i baštu, vešernicu, sopstvenu plažu, prostor za rekreaciju,video nadzor čitavog hotelskog kompleksa, aperitiv bar,bilijar, stoni tennis, teretanu, parking u sklopu hotela je dvorišnog tipa, obezbeđen kapijom i noćnim čuvarom. Plaža MAX (otvorenog tipa) sa ležaljkama, dušekom, suncobranom, kabinom za presvlačenje i tušom. Plaža bašta PORTA sa ležaljkama, otvorenim šankom, stolovima, sa panoramom zaliva i predivnim ambijentom u večernjim časovima sa morskim specialitetima njihovog restorana.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 104