UA-40758121-1

hotel LUNA 4* ZLATNI PJASCI

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel Luna sa 4 zvezdice se nalazi na samo 50 metara od peščane plaže. U ponudi su otvoreni i zatvoreni bazeni. Na raspolaganju je spa centar sa saunom, prostorijama za masažu i solarijumom. Bežični internet se može besplatno koristiti u foajeu. Centar mesta Zlatni Pjasci udaljen je 500 metara.

Sve sobe hotela Luna su klimatizovane i imaju pod prekriveni tepihom, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Sa nameštenih balkona gosti mogu uživati u pogledu na vrt ili na more.

Hotel nudi opuštajući ambijent sa mnoštvom biljaka. Gosti mogu probati jela lokalne i internacionalne kuhinje u à-la-carte restoranu koji ima bar na terasi sa pogledom na more. Specijaliteti sa roštilja i izbor kvalitetnih bugarskih vina služe se na otvorenom prostoru za roštilj.

All-inclusive usluga je dostupna uz doplatu i obuhvata doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola kao i izabrana lokalna pića.

Akva park se nalazi na 600 metara od hotela Luna i nudi mnoštvo bazena i tobogana na vodi. Hotel je udaljen 5 km od Manastira Aladža koji je uklesan u kamenu liticu.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Zlatni Pjasci. Ocenili su ocenom 8,5!

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 46