UA-40758121-1

Hotel Lion Borovets 4* Borovec

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:hotel Lion se nalazi oko 1,2 km od centra Boroveca i gondole. Hotel ima 130 soba, 24 porodičnih soba, pet apartmana.

Hotelska ponuda:restoran, mehana (restoran u nacionalnom stilu), lobi bar, sef, menjačnica, bilijar, fitnes sala, bazen, sauna, parking.

Besplatne usluge:korišćenje bazena, đakuzija, saune, parnog kupatila, fitnesa, Wi-fi interneta, skijašnice, prevoz do gondole.

Standardne, ekonomi, velike, lux sobe i apartmani: SAT TV, mini bar, internet, kupatilo, fen. Ekonomi sobe se nalaze na posledenjem spratu (pod kosinom) i nemaju balkon. Lux//large – soba malo veće površine i bolje opremljenosti od standardne. Ekonomi, standardne i lux sobe su sa francuskim krevetima. Large sobe su veće sa odvojenim krevetima. Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Начало

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 20