UA-40758121-1

Hotel Kremikovci 2* Kiten

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel Kremikovci se nalazi u Kitenu, na 300 metara od najbliže plaže. U ponudi je besplatan otvoreni bazen. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Gosti se mogu opuštati u hotelskom vrtu.

Sve sobe imaju TV, mini-bar i balkon. Pojedine uključuju prostor za sedenje sa sofom i trpezarijskim stolom. Kupatila u smeštajnim jedinicama opremljena su tušem.

Parking u okviru objekta može se koristiti uz doplatu. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je na zahtev i uz doplatu. Okolina je pogodna za ribolov, vožnju bicikla i planinarenje.

Primorsko se nalazi na 12 minuta vožnje od hotela Kremikovci, a do Lozeneca se stiže za 11 minuta vožnje. Aerodrom Burgas je udaljen 65 km.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Kiten

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uo?ite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 112