UA-40758121-1

Hotel Kanta Port ★★★★

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Hotel duge tradicije, tipične Tuniske orjentalne arhitekture, nalazi se u turističkom centru Port El Kantaoui u blizini grada Susa i smešten je uz samo šetalište i marinu ovog popularnog letovalista. U okviru velike lepo organizovane bašte sa puno zelenila dominiraju letnji saržaji i dva velika otvorena bazena. Udaljen je 400 metara od lepo organizovane hotelske plaže sa brojnim letnjim sadržajima i ponudom sportova na vodi.

U okviru hotelskog placa nalaze se nekoliko barova i restorana, frizerski salon, fitnes, zatvoren bazen, salon za masažu kao i animacija za hotelske goste svih uzrasta. Poznat je po tradicionalno kvalitetnom hotelskom servisu i dobroj pansionskoj kuhinji. Hotelska usluga po izboru gostiju je na bazi Polu-pansiona (doručak-večera) ili All inclusive (sve uključeno). Obroci se služe u pansionskom restoranu na bazi samoposluživanja („švedski sto“). Prošle godine je po oceni gostiju koji su letovali u ovom hotelu dobio zavidnu nagradu „TripadvisorTravelers’ Choice 2014 Winner“
Agencijska kategorizacija 4*+

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 9