UA-40758121-1
hotel ilio ksamil front

Hotel ILIO Ksamil 3*

Hotel Ilio Ksamil se nalazi u samom srcu Ksamila, na manje od 1 km od plaže Puerto Riko i u svojij ponudi su  smeštaj sa restoranom, besplatan  privatni parkingom, poseduje bar i vrt. Od sadržaj u ovom hotelu nalaze se i dečji klub, bankomat, i ono što mnoge najviše interesuje besplatan WiFi u svim prostorijama.

U hotelu se nalazi  recepcija koja radi non-stop,  imaju poslugu u sobi kao i menjačnicu.

Sve sobe imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa hidromasažnom kadom i fenom za kosu. Smeštajne jedinice u hotelu Ilio-GI Relax PrivateParadise imaju klima-uređaj i garderober.

U hotelu se služi kontinentalni doručak.

Hotel Ilio raspolaže dečijim igralištem.

Nacionalni park Butrint je udaljen 2,8 km od hotela.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Ksamil.

Hotel Ilio Ksamil- smeštaj – tipovi soba

Dvokrevetna Soba sa Bračnim Krevetom i Balkonom sa Pogledom
• 1 bračni krevet

Trokrevetna Soba sa Balkonom
• 1 krevet za 1 osobu i 
• 1 bračni krevet

Četvorokrevetna Soba sa Balkonom
• 2 kreveta za 1 osobu i
• 1 bračni krevet

 

Ksamil Beach, Plivanje, Vodeni sportovi, Hrana i piće, Posmatranje zalaska sunca -400 m od objekta
Ksamil Beach 9 – 500 m od objekta
Bora Bora Beach – 500 m od objekta

GALERIJA

Najpopularniji sadržaji

✓ Uz plažu
✓ Besplatan parking
✓ Besplatan WI-FI
✓ Porodične sob
✓ Restoran 
✓ Bar

Ksamil Beach, Plivanje, Vodeni sportovi, Hrana i piće, Posmatranje zalaska sunca -400 m od objekta
Ksamil Beach 9 – 500 m od objekta
Bora Bora Beach – 500 m od objekta

CENOVNIK HOTEL ILIO KSAMIL 3*

CENOVNIK HOTEL ILIO

 

Način plaćanja-  dinarski (po srednjem kursu NBS na dan uplate) :

30% akontacija kod prijave, ostatak u MESEČNIM RATAMA DO 15.DECEMBRA, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje. Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
Platnim karticama
FAKTORING: ODLOŽENO, BEZ KAMATE, BEZ UVEĆANJA, kreditnim karticama Banca Intesa (6 RATA). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama organizatora)
UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Troškovi otkaza rezervacije naplaćuju se po otkaznoj skali (minimalni iznos 1750 dinara po odrasloj osobi bez obzira na razlog otkaza), osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovorom o putovanju i Opštim uslovima putovanja.

 KSAMIL LETO 2021  | ŠTA TREBA VIDETI DOK LETUJETE 

1. BUDITE LIJENJIVI NA MNOGO PLAŽA KSMAILAOvo je zaista dato. Plaže u Albaniji su neke od najboljih na svetu, a plaže Ksamil su najbolje od njih. Stoga nije iznenađujuće da je dan na jednoj od plaža jedna od najboljih stvari koje treba učiniti u Ksamilu.

Ako boravite u raju, možete i uživati! Uzmite dobru knjigu, iznajmite ležaljku i provedite dan plivajući, čitajući i uživajući u pejzažu. Ležaljke se mogu iznajmiti na većini plaža Ksamil (približno 1000 leka).

Ako ne volite ležaljke, trebalo bi da nađete lepo, mirno mesto na drugoj obližnjoj plaži jer su glavne plaže obično pune kreveta. Ako posetite van sezone, moći ćete da pronađete lepo mesto na glavnim peščanim plažama, a da ne morate da platite ležaljku.

2. POSETITE MANASTIRSKU PLAŽU Ova plaža se nalazi između Sarande i Ksamila, ali je potpuno vredna posete. Da biste stigli tamo, možete uhvatiti autobus koji ide između Ksamila i Sarande. Autobus će vas pustiti pored puta, a odatle možete pešačiti do manastira ili se spustiti do plaže.

Toplo preporučujemo  da pogledate manastir pre plaže ako imate vremena! Zaista je prelepo, a pogled sa vrha je neverovatan. Manastirska plaža je tako skriveni dragulj.

3. ČUDO NA OTVORU UNESCO LISTI.  Butrint je udaljen samo 10 minuta vožnje od Ksamila u Albaniji i nalazi se na UNESCO-voj svetskoj baštini. To je jedna od jedinstvenih atrakcija Ksamila! Butrint je bio drevni grad koji je prvo pripadao Grcima, zatim Rimljanima i na kraju biskupiji u Epiru. Istraživanje će trajati 2 ili 3 sata i koštaće 700 Leka. Posetićete je ujutro ili kasno popodne jer sunce leti može biti preterano, a mnogo ćete ga više ceniti po hladnijem vremenu. Bez obzira kada posetite, Butrint je jedna od najboljih stvari u Ksamilu.

4. POSETITE PLAVE OČI (SIRI I KALTER) Smeštena nedaleko od Ksamila, Albanija je prirodni fenomen. Neki ljudi misle da je to samo još jedna plaža Ksmail, ali Blue eie je moćno vrelo koje ide duboko kao … pa zapravo niko ne zna jer niko nije mogao da zaroni toliko dole! Još uvek ne postoji ideja odakle počinje ovo proleće, a temperatura se zadržava na hladnih 10 stepeni (podseća me na novozelandsku vodu!). Tamo je restoran i lepo je mesto za provesti sat ili dva. Ovo je jedna od najpopularnijih atrakcija Ksamila, pa se leti leti zauzeti!

 

KONTAKT OBJEKTA

Hits: 0