UA-40758121-1

HOTEL GRAND OTEL 4*

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel je smešten na samoj obali, u blizini parka u Haniotiju, na samo 150 m od centra mesta i oko 100 km od Soluna. Hotel je renoviran 2007. godine.

 
Plaža:
Sopstvena peščana plaza. Suncobrani i ležaljke na plaži uz doplatu. Peškiri za plažu uz depozit.
Sobe:
Hotelska zgrada ima dva krila u kojima su smeštene sobe.Hotel raspolaže sa 133 komforne sobe, od kojih su 125 dvokrevetnih i 8 suita.
Standardne sobe: oko 20-26 m2, sa pogledom na more ili na grad, namenjene za 2-4 osobe. Suite: oko 40 m2, sastoje se iz dve prostorije povezane vratima, imaju jedno kupatilo i jednu terasu sa garniturom za sedenje, namenjene su za 2-4 osobe.
Svaka soba ima: kupatilo, klima uređaj, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, mali frižider, balkon ili terasa.

 
Hotelski sadržaji:
Glavni restoran, bar na plaži, bar na bazenu, konferencijska sala, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, TV sala, spoljašnji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, masaža, punkt sa sportovima na vodi, stoni tenis, akva aerobik, grčko veče.
Usluga:
Polupansion plus (domaća pića su uključena uz večeru, na bazi švedskog stola) ili all inclusive po principu švedskog stola.
Kontakt:

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 13