UA-40758121-1

Hotel Club President ★★★ superior

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Jedan od najboljih i najpopularnijih klub hotela u Tunisu koji je do prošle godine pripadao čuvenom lancu “Marmara” hotela sa ekskluzivnom prodajom na Francuskom tržištu, od ove godine dostupan je i našim gostima. Ovaj hotel udaljen na samo 5 minuta hoda od lepe pešcane plaže u turistickoj zoni severnog Hammameta.  Od grada Nabela koji je regionalni centar ove oblasti udaljen je oko 3 km, a isto toliko udaljen je od samog turistickog centra Hammameta do kojeg se lako može stici lokalnim taksijem.

Ispred hotela nalazi se uredjeno šetalište sa brojnim restoranima kafeterijama i prodavnicama suvenira. Hotel karakteriše jako lepo organizovan hotelski plac sa brojnim sprortskim sadržajima, poseduje 3 bazena, od kojih je jedan za decu najmaldjeg uzrasta, teniske terene, košarkaško igralište, teren za odbojku, deciju igraonicu. U okviru glavne hotelske zgrade nalaze se dvokrevetne i trokrevetne sobe, dok su porodicne (cetvorokrevetne
sobe) smeštene u paviljonima u okviru hotelske bašte. Sve sobe su klimatizovane, lepo uredjene, opremljene sat-TVom i balkonom. Ponuda hotela takode obuhvata animacioni tim, nocni klub i organizovan zabavni program za goste hotela svih uzrasta.
U neposrednoj blizini hotela nalazi se najveci akva park u Hammametu. Privatna hotelska plaža udaljena je svega 100 metara od hotela. Usluga All inclusive (sve ukljuceno)

.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *

  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *

  captcha » » »

  [_post_url]

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik

  Hits: 2