UA-40758121-1

Hedef Kleopatra Golden Sun ***+

 • Opis
 • Galerija
 • Upit
 • Cenovnik

Lokacija:
Hotel se nalazi 110 km od aerodroma u Antaliji, kilometar od centra Alanje. Izgraden je 1992. godine, a poslednji put renoviran 2004. godine. Zauzima površinu od 10.000 m2.

Plaza:
Sopstvena pešcano-šljunkovita. Udaljena je 70 m od hotela. Ležaljke, dušeci, suncobrani (uz doplatu). Nema peškira za plažu. Bar na plaži (uz doplatu).

Sobe:
Hotel se sastoji od glavne petospratne zgrade i 4 aneks dela (50% soba su sa direktnim ili delimicnim pogledom na more). Hotel ima 253 standardne sobe (od kojih su 3 za osobe sa posebnim potrebama, površine 12 m2, za max 3 osobe).
Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, individualni klima uredjaj, balkon(16 standardnih soba u aneksu), TV, telefon, sef(placa se).

Hotelski sadrzaj:
Glavni restoran, 1 vodeni tobogan, 2 bara, 2 bazena, bežicni internet u lobiju (besplatno), doktor po pozivu, stoni tenis, animacioni program, odbojka na plaži, pikado, 2 deciji bazena, decije igralište. Placa se: masaža, bilijar, sportovi na vodi, doktor, sauna, tursko kupatilo.

Nacin sluzenja obroka:
Svedski sto.

  Odavde možete zatražiti ponudu prema vašim potrebama, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem roku. Unestite što je više moguće podataka kako bi smo napravili najoptimalniji aranžman za vas.

  Vaše ime *

  Vaša email adresa *

  Vaš telefon

  Broj putnika:
  odraslih *       dece *

  Početak putovanja *
  Broj noćenja *

  Prevoz *

  Napomene

  Ponovite kod sa slike u prazno polje (antispam zaštita) *
  captcha » » »

  Preuzmite cenovnik za ovaj deo naše ponude…

  Cenovnik


  Dokument je u PDF formatu. Za njegovo pregledavanje je neophodan neki od besplatnih programa poput Adobe Reader-a ili Sumatra PDF Reader-a. Ukoliko uočite neki problem sa ovim linkom ili samim dokumentom, molimo da nas o tome obavestite. Hvala!

  Hits: 10