UA-40758121-1

Add Your Heading Text Here

Grčka zemlja u kojoj se ne osećamo stranci, gde smo navikli da idemo od malena, gde nam je jednom rečju SUPER.

Možda nema hotele kao Tuska, nema ni plaže Karipskog mora i Indijskog okeana ali to što ona ima to nema nijedna druga destinacija.

 

Ima ljude koji nam čine odmor prijatnim, ima more koje je odlično, ima plaže koje su odlične ima raznolikost koju malo koja zemalja ima i gde može svako da nađe idealno mesto za odmor, i to odomor koji se pamti.

 

Kontinentalna Grčka jedna priča, grčka ostrva nešto sasvim dugačije. 

Sunce, more, hrana, gostoljubivost, ležernost koju imaju Grci, sve na jedom mestu da Vaš odmor učini nezaboravnim.

Grčka apartmani leto 2021Apartmani u Grčkoj

Nekada smo svi išli u aprtmane na letovanje, i to se do danas nije mnogo promenilo. Svako mesto u koje idemo ima apartmane koji u potpusnosti zadovaljavaju Vaše potrebe na letovanju.

 

Stariji ili noviji, lepši ili oni manje lepi, to je smeštaj koji Vam omogućava da za relativno malo para provedete svoj odmor. 

 

Grčka i nema baš mnogo hotela tako da je to ponegde čak i jedini način da tu tom mestu provedete svoj odmor.

Hoteli u Grčkoj

Hoteli u Grčkoj nisu na naviou kao u Turskoj i nema ih u tolikom broju ali se uvek nalaze na najboljim mestima i plažama Grčke.

 

Uglavnom preovlađuju hoteli sa 3* i 4* mada ima i onih sa 5* ali su u znatno manjem broju. Ono što u hotelima u Grčkoj možete očekivati je svakako odlična hrana i pristojna usluga. 

 

Svetske top destinacije koje godinama unazad su svakako i Grčka ostrva Krit, Santorini, Rodos,Krf i Mikonos i tamo je i veliki broj hotela.

Severni deo Grčke ima znatno manji broj hotela, ili su to hoteli sa manjim brojem zvezdica.

 

U svakom slučaju za srpskog turistu, Grčki hoteli pružaju sve ono što mu treba; ODLIČNA HRANA, ČISTOĆA,ODLIČNA LOKACIJA I USLUGA.

Grčki hoteli iz godine u godinu su sve posećeniji od srpskih turista.

Hits: 3203